SALTO-Expeditie ‘Alle SALTO-scholen op 1 plek’ goed bezocht!

08 feb 2024

Op woensdagmiddag 7 februari verwelkomde SALTO, tijdens de SALTO-Expeditie ‘𝐀π₯π₯𝐞 π’π€π‹π“πŽ-𝐬𝐜𝐑𝐨π₯𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝟏 𝐩π₯𝐞𝐀’, veel geΓ―nteresseerde bezoekers op SALTO-school ’t Karregat. Al onze SALTO-scholen hadden zich hier verzameld om (toekomstige) onderwijstalenten enthousiast te maken om bij SALTO te komen werken!Β 

Wil jij ook ontdekken welke SALTO-school bij jou past? Meld je aan voor een 𝐦𝐞𝐞π₯𝐨𝐨𝐩𝐝𝐚𝐠 op een SALTO-school. Maak kennis met de medewerkers en de kinderen en ervaar de werking van de school. Ook als je wilt sparren over de mogelijkheden binnen SALTO en/of welke school bij jou past, dan staat de deur voor je open.
Meer info vind je hier: https://ap.lc/gsfrZΒ Β 

Speciale dank aan medewerkers en leerlingen van SALTO-school ’t Karregat voor hun gastvrijheid.Β 

Terug