Lees hier de nieuwste uitgave van het SALTO-Magazine!

25 jan 2024

Lees de nieuwste uitgave van ons SALTO-Magazine ; hét visitekaartje bij uitstek om te laten zien dat samenwerken mooie initiatieven oplevert. Dit magazine illustreert dat prachtig.

Een mooi voorbeeld is conciërge Evert van SALTO-school De Vuurvlinder. Hij neemt elke dag de tijd om leerlingen het gevoel te geven dat ze gezien en gehoord worden. Ook ouders zijn erg betrokken: op SALTO-school De Hobbitstee bestaat bijna de voltallige én zelfsturende activiteitencommissie uit ouders. Op SALTO-school ‘t Karregat ontfermen een moeder en tante zich, met trouwe steun van directeur Coen, over kinderen en ouders die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En, op SALTO-school De Ontmoeting organiseren vrijwilligers een Taalcafé voor buurtbewoners, vaak ouders van leerlingen, die de Nederlandse taal beter onder de knie willen krijgen.

Veel leesplezier!

Terug