Hoogste punt viering nieuwbouw SALTO-school De Klapwiek

25 jan 2024

Op donderdag 25 januari 2024 vierden we dat de nieuwbouw van het Spilcentrum Achtse Barrier Zuid het hoogste punt heeft bereikt. De nieuwe bewoners van het Spilcentrum, SALTO-school De Klapwiek, Korein Kinderopvang en GGD Eindhoven, vierden dit samen met de bouwpartners en de gemeente Eindhoven. 

Ook Wim Klaassen, voorzitter van het college van bestuur van SALTO is blij met het bereiken van de mijlpaal. “We hebben straks de beschikking over een vriendelijk, open en uitnodigend gebouw. Passend bij ons onderwijs en passend bij de onderlinge samenwerking. Een energieneutraal gebouw bovendien, in een groene omgeving. Wij zijn blij dat deze krachtenbundeling van onderwijs, opvang en jeugdgezondheidszorg in een modern spilcentrum bijeen komt in nauwe verbinding met de wijk. Het is een mooi moment om samen bij stil te staan.” 

Terug