Ontwikkelingen bestuur en raad van toezicht SALTO

28 mrt 2023

De raad van toezicht informeert u graag over de ontwikkelingen met betrekking tot de voortgang in het college van bestuur en in de samenstelling van de raad van toezicht van SALTO.

Voorzitter college van bestuur
Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat Wim Klaassen voor een periode van vier jaar is benoemd als bestuurder van SALTO, met de optie voor nog een termijn van vier jaar. De bestuurlijke continuĂŻteit blijft hiermee op een goede manier gewaarborgd.

Nieuwe samenstelling raad van toezicht
Daarnaast heeft de raad van toezicht een nieuwe voorzitter en twee nieuwe leden benoemd in de raad. Edwin Verlangen neemt het voorzittersstokje van Wim Peters over. Daarnaast verwelkomen we Arno Kolen (vanuit de voordracht van de GMR) en Mark Haans.

Hierna stellen we hen graag voor.

 

Edwin Verlangen heeft een stevige ervaring als directeur, bestuurder en toezichthouder in alle onderwijssectoren, van speciaal onderwijs tot universiteit.
Hij heeft een brede expertise in onderwijsvernieuwing, organisatie- en teamontwikkeling.
Arno Kolen is een gedreven bedrijfseconoom en register controller die bedrijfsvoering beschouwt vanuit de bedoeling van de organisatie.
Hij was tot voor kort voorzitter RvT van SECVO, een organisatie voor VO-onderwijs in Eindhoven.
Mark Haans is een ervaren organisatieadviseur die zich met name in het publieke domein heeft begeven, soms met een uitstap naar de industrie. Begonnen bij Beteor had hij lange tijd een eigen organisatie-adviesbureau. Sinds 2020 is hij verantwoordelijk voor de adviespoot van Beteor en als directeur mede verantwoordelijk voor Beteor als geheel. Beteor is nauw betrokken bij trajecten in tal van (onderwijs-)organisaties.

Met deze benoemingen zijn het college van bestuur en de raad van toezicht weer op volle sterkte. Samen kunnen we vanuit ieders rol verder bouwen aan een sterke SALTO-organisatie. #SAMENSALTO

Met vriendelijke groet,
Namens de raad van toezicht SALTO Eindhoven,

Tineke Jansen
Edwin Leenes
Edwin Verlangen

Terug