Hij is er weer: het nieuwe SALTO-Magazine!

13 jan 2023

Hier is de nieuwe uitgave van ons SALTO-Magazine!
Ook deze editie staat weer vol voorbeelden van medewerkers, ouders, kinderen en relaties die zo trots, enthousiast en gemotiveerd zijn dat ze hun ervaringen graag met ons delen.

Zo lees je dat SALTO-school ’t Karregat de afgelopen maanden lespunt Mundial realiseerde; hier zetten Eindhovense vluchtelingenkinderen hun eerste stapjes in de Nederlandse maatschappij. De initiatiefnemers van de innovatieve SCOOL-box vertellen hoe ze leerlingen voorbereiden op de toekomst. En, SALTO International School I-St@rt legt uit hoe zij inspelen op opvoedvragen door ouders te informeren over Positief opvoeden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van alle mooie artikelen in ons magazine.

Veel leesplezier!

 

 

 

 

 

 

Terug