Team SALTO-school ’t Karregat geeft les aan 22 asielkinderen

12 okt 2022

Wat een geweldig initiatief op SALTO-school ’t Karregat!
22 kinderen tussen 4 en 10 jaar oud uit de asielopvang aan de Eindhovense Kanaaldijk kregen dinsdag 11 oktober 2022 voor het eerst les in het Nederlands. De asielkinderen krijgen les zo lang ze in de opvang aan de Kanaaldijk-Zuid zitten.

Het initiatief komt van directeur Teuntje Versluis en haar team. Ze hoorden dat de kinderen in de opvang aan de Kanaaldijk geen onderwijs krijgen. Teuntje: “Dat vind ik schrijnend, dan moet ik daar met mijn onderwijshart iets aan doen. Samen met mijn collega’s hebben we er binnen een week voor gezorgd dat de vluchtelingen hier les kunnen krijgen.” Wat knap dat ze dat voor elkaar hebben gekregen! #SAMENSALTO #SALTOTROTS

Studio040 maakte een mooi verslag van deze eerste lesdag.

Terug