Lees het nieuwe SALTO-Magazine!

07 jul 2022

Met trots presenteren wij de nieuwe uitgave van ons SALTO-Magazine. Ook deze editie staat weer vol voorbeelden van medewerkers, ouders, kinderen en relaties die zo trots, enthousiast en gemotiveerd zijn dat ze hun ervaringen graag met ons delen.

Zo staan we stil bij hoogbegaafdenonderwijs, we nemen een kijkje bij het Unitonderwijs van SALTO-school Cornelis Jetses. Ook zien we hoe het Engelstalig onderwijs in de Brainportregio bij SALTO steeds meer vorm en inhoud krijgt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van alle mooie artikelen in ons magazine.

En, onze organisatie is gezond! Dat blijkt uit de jaarcijfers van 2021 die we op hoofdlijnen publiceren op pagina 18. De volledige (financiële) verslaglegging 2021 vindt u hier terug. 

Kortom, alle reden om trots terug te kijken op afgelopen schooljaar. #SALTOTROTS

Veel leesplezier en een fijne zomervakantie gewenst!

Terug