Update coronavirus (COVID-19) | Sluiting scholen en onderwijs op afstand

15 dec 2020

covid 19

Gisteren kondigde het kabinet een volledige lockdown aan om het oplopend aantal besmettingen tegen te gaan. Vanaf woensdag 16 december 2020 tot 18 januari 2021 schakelen onze SALTO-scholen daarom over op onderwijs op afstand. Tijdens de kerstvakantie vindt geen onderwijs plaats. Het kabinet beslist op 12 januari 2021 of onze scholen op 18 januari 2021 weer open mogen. Deze beslissing hangt af van het aantal besmettingen en de effecten van de maatregelen.

Samen zorgen voor het kerstgevoel
Deze week staan er leuke kerstactiviteiten gepland. Helaas kunnen deze niet plaatsvinden. Samen gaan we er alles aan doen om onze kinderen een fijn kerstgevoel mee te geven, ook al is dat op afstand. Wij wensen iedereen alvast een warme en fijne kerstvakantie toe. Hopelijk zien we onze kinderen snel ‘live’ terug in 2021!

 

 

Terug