Margreet de Leeuw voorzitter college van bestuur SALTO

02 nov 2020

De raad van toezicht van SALTO is verheugd Margreet de Leeuw te kunnen aanstellen in de functie van voorzitter college van bestuur per 1 januari 2021. “Met Margreet de Leeuw halen wij niet alleen een toegankelijke bestuurder met oprechte belangstelling voor mensen binnen, maar ook een omgevingsbewust persoon met een groot netwerk en kennis van het werkveld. Haar op innovatie gerichte visie past perfect bij SALTO. We zijn dan ook blij met haar aanstelling,” aldus Monique van Roosmalen, voorzitter raad van toezicht SALTO.

De raad van toezicht is ervan overtuigd met Margreet een bestuurder te hebben die de SALTO organisatie naar een volgende fase leidt: in zowel onderlinge verbinding, als in goed contact met externe belanghebbenden.

Margreet de Leeuw: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met alle medewerkers het recent gecommuniceerde SALTO-Koersplan 2020 – 2024 verder vorm en inhoud geven. Het draait om toekomstgericht onderwijs van uitstekende kwaliteit voor alle kinderen op de SALTO-scholen.”

Margreet heeft een brede bestuurlijke achtergrond in de gezondheidszorg, binnen het HBO-onderwijs én als voormalig wethouder van Jeugd, Onderwijs en Gezondheid in Helmond.

De raad van toezicht wil Angela Horsten en Renske van Ooijen bijzonder hartelijk bedanken voor het tijdelijk waarnemen van de bestuurlijke functie en veel waardering uitspreken voor het besturen van de SALTO-organisatie in deze bijzondere corona tijd.

Terug