Herintreders

OPNIEUW VOOR DE KLAS?

“Ik miste het lesgeven aan kinderen. Daarom koos ik ervoor om mijn baan in het bedrijfsleven na 15 jaar op te zeggen en opnieuw te kiezen voor het onderwijs. Daar heb ik nog geen dag spijt van gehad!”

Meester Pieter (45 jaar)

 

 

 

Overweeg je, zoals Pieter, om als herintreder terug te keren naar het onderwijs? Of ken jij iemand in jouw familie en/of vriendenkring die bevoegd leerkracht is en graag opnieuw de stap naar het onderwijs wilt maken? Dan staan wij te popelen om kennis te maken!

Leerkracht zijn is een prachtig beroep. Samen met je collega’s bied je kinderen dé basis om te leren voor het leven. Hoe mooi is dat!

Zelf krijg je er ook veel voor terug. Allereerst: blije kinderen! En, wat dacht je van goede arbeidsvoorwaarden, een fijn schoolrooster, veel vakantiedagen en volop ontwikkelmogelijkheden.

De stap terug voor de klas kan best groot zijn, dat weten wij maar al te goed. Daarom begeleiden we je intensief en zorgen we voor een goed inwerkprogramma. En, binnen het brede aanbod van onze 23 SALTO-basisscholen is er altijd een onderwijsconcept dat bij jou past.

Interesse?
Wij zijn altijd op zoek naar herintredende leerkrachten. Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij SALTO aan de slag te gaan? Neem contact met ons op via hrsupport@salto-eindhoven.nl

Delen van dit bericht wordt door onze kinderen erg gewaardeerd! 😉