Nieuws September 2018

Afscheid directeur SALTO-school 't Karregat

28 September 2018

Na 19 jaar lang schooldirecteur te zijn geweest, nam Mark van der Bruggen gisteren afscheid van SALTO-school 't Karregat. Dit ging uiteraard niet zomaar ongemerkt voorbij. Zo verrasten kinderen hem met diverse optredens en was er een gezellige receptie voor ouders en (oud)collega's. Anneke Luijten volgt Mark van der Bruggen op. 

Het afscheid van Mark van Bruggen bleef ook voor het Eindhovens Dagblad niet onopgemerkt.

 

 

Lees verder

UITNODIGING | INVITATION

25 September 2018

SALTO, een bestuur van 22 basisscholen in Eindhoven, heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de verdere ontwikkeling van een nieuw internationaal | meertalig basisschoolconcept. We nodigen u graag uit voor de presentatie van dit nieuwe SALTO-concept, dat zich richt op voldoen aan de onderwijsbehoeften van internationale kinderen in Eindhoven. Allemaal gebaseerd op ons motto ”Be yourself, be international, be Dutch”.

Wij geloven dat we een inspirerende balans hebben gevonden tussen traditioneel internationaal onderwijs en Nederlands onderwijs.  Wij stellen ons dan ook graag aan u voor. Tijdens deze presentatie informeren we u over dit nieuwe concept, maar ook over de vele verschillende opties voor internationale kinderen op onze andere SALTO-scholen.

WANNEER:             dinsdag 2 oktober 2018 - 19.45 uur tot 21.00 uur - start presentatie om 20.00 uur

WAAR:                   SALTO-school Reigerlaan - Reigerlaan 3 - 5613 CD Eindhoven

Vriendelijk verzoek  om uw aanwezigheid  kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar: international@salto-eindhoven.nl.

Wij zien er naar uit u daar te ontmoeten.

Opmerking: tijdens de vergadering zal er geen kinderopvang beschikbaar zijn en wij vragen u vriendelijk om uw  kind (eren) niet mee te nemen.

Als u niet in staat bent om deel te nemen, maar achteraf de verstrekte informatie wilt ontvangen, stuur dan een e-mail naar international@salto-eindhoven.nl.

Lees verder

SALTO jaarverslag 2017

5 September 2018

Successen zijn het waard om te delen. Met trots presenteer ik u dan ook het SALTO-Jaarverslag 2017. #SALTOTROTS.
Als financieel gezonde organisatie met goede onderwijsresultaten, maakten we grote stappen in het realiseren van de uitgangspunten zoals benoemd in het strategisch beleidskader 2016-2020.
Dit deden wij samen: met onze medewerkers, met ouders en kinderen, met onze samenwerkingspartners in de schoolomgeving. 

Lees verder
stamp