Nieuws maart 2018

Banenmarkt Hogeschool De kempel

15 maart 2018

De aanwezigheid van SALTO op de ‘Banenmarkt van Hogeschhol De Kempel’ op vrijdag 14 maart 2018 is niet onopgemerkt gebleven. We mochten heel wat bijna afgestudeerde studenten van de lerarenopleiding Basisonderwijs (pabo) op onze stand verwelkomen om hen enthousiast te maken voor een leuke baan bij SALTO. Dat we hun interesse hebben gewekt, bleek uit het grote aantal inschrijvingen voor een persoonlijke ontmoeting op één van onze SALTO-scholen. Een mooie kans om SALTO beter te leren kennen en wij hen.

Banenmarkt Kempel

Lees verder

Onderzoek SALTO naar onderwijsbehoeften internationalisering

12 maart 2018

Scholengroep SALTO, met 22 scholen in Eindhoven, laat een onderzoek uitvoeren naar de onderwijsbehoeften op het vlak van internationalisering. Dit onderzoek moet de basis vormen voor het internationaliseren van de SALTO-scholen, dit in het belang van onze leerlingen.

Waarom internationaliseren? Wereld in verandering!
Nederland, maar zeker ook Eindhoven, wordt steeds internationaler. Er is een toenemende verwevenheid, verbondenheid en wederzijdse afhankelijkheid over grenzen heen.

Lees het artikel inhet ED

Lees verder

Rennend rekenen gaat sneller.

5 maart 2018

SALTO-school Strijp Dorp biedt kinderen actieve lessen in spelvorm om hen meer te laten bewegen. ‘We proberen de creativiteit en fantasie van de leerlingen te prikkelen. Je ziet dat ze het spel ook vaak in andere pauzes spelen, zonder de juf', aldus directeur Lieke Vrancken. #SALTOTROTS

Lees hier het artikel digitaal.

Lees verder
stamp